Klupice prijateljstva u Svetoj Nedelji

5. srpnja 2018.
Komentari isključeni
478 Pregleda

U svetonedeljskoj vijećnici jučer se po treći put sastao Koordinacijski odbor za provedbu akcije Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece. Tema sastanka bila je realizacija akcije “Klupice prijateljstva”, koje su dobile svoje mjesto u svetonedeljskim vrtićima i školama. Cilj akcije je prevencija međuvršnjačkog nasilja te bolji odnos između djece predškolske dobi kao i osnovnoškolaca. Svojom maštom i kreativnošću djeca su pod vodstvom odgajatelja i profesora oslikala klupice koje nose i snažne motivacijske poruke.

Koordinacijski odbor počeo je i s pripremama vezanim uz aktivnosti u povodu obilježavanja Dječjeg tjedna. Početkom listopada očekuje se puno kreativnih aktivnosti posvećenih djeci u organizaciji Koordinacijskog odbora za provedbu akcije Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece. (Irena Lacković)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.