Policija traži muškarca mlađe srednje dobi

2. srpnja 2018.
Komentari isključeni
1.402 Pregleda

Na štetu 61-godišnjakinje počinjeno je kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u kuću u Ulici Mlinovi u Zagrebu. Nepoznati je počinitelj u srijedu, 14. ožujka 2018. provalio kroz vrata i otuđio joj nakit, oštetivši je za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Ovo su fotografije muškarca kojeg se traži, a za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Radi se o muškarcu starosti 30-35 godina, visine oko 175-185 cm, srednje tjelesne građe, proćelavom, svjetlije puti, koji je bio odjeven u crnu jaknu, tamnoplave traperice i bijele tenisice.

Ukoliko netko raspolaže s korisnim informacijamao o osobi s fotografija, policija moli da o tome obavijesti najbližu policijsku postaju, javi se na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.