Pri Kalinu – peti put!

30. lipnja 2018.
Komentari isključeni
688 Pregleda

Peta godišnjica ulaska Hrvatske u Europsku uniju bit će obilježena sutra, 1. srpnja “Susretima kod Kalina”.

Od 17 do 23 sata, na prostoru između gostionice Kalin i bivše tvornice Šavrić u Bregani, sastat će se susjedi s obiju strana državne granice, Hrvati i Slovenci i drugi stanovnici tog pograničnog područja.

Uživat će se u brojnim gastro delicijama, a u prigodnom će programu sudjelovati KUD Licitar, veterani KUD-a Oštrc, Vokalisti svetog Josipa župe Navještenja Blažene Djevice Marije, KUD Slavček iz Velike Doline, harmonikaš Matevž Sodič, skupina Đuboks, Pihalni orkester Kapele i Panorama bend, a voditeljica je Đurđica Pleše Vujica.

Organizator je KUD Licitar iz Bregane pod pokroviteljstvom Grada Samobora, Zagrebačke županije i mjesnih odbora Bregana, Podvrh, Grdanjci i Lug Samoborski.

Kako će sve oči sutra biti uprte u nogometnu utakmicu Hrvatska – Danska organizatori su se pobrinuli da se utakmica gleda na velikom ekranu.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

  1. Avatar

    I Sosed Janez navija za Hrvašku…krv nije voda !!!
    Neprocjenjivo.

  2. Avatar

    Lijepa li si, Slavonijo zlatna ti si…