Sa Željkom Stanecom o prometnoj regulaciji, preuređenju zgrade Hrvatskog doma i drugim komunalnim aktualnostima

21. lipnja 2018.
Komentari isključeni
614 Pregleda

Naš današnji gost u Tribini gradonačelnika bio je njegov zamjenik Željko Stanec. Uz to što je odgovorio na 10-ak pitanja slušatelja, ponajviše je govorio o novoj prometnoj regulaciji u gradu, preuređenju zgrade Hrvatskeog doma i aktualnim komunalnim gradilištima na našim prometnicama.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Valjda je sada svima jasno. U planiranim radovima na zgradi Hr.doma koji volimo nazivati kino kroz pripremne radove nije uvršten prikljucak na osnovnu infrastrukturnu mrežu tipa kanalizacija, voda, plin. Pa to možete plasirati djeci predškolske dobi! Sramotno. Da bi skuhali kavu potrebna vam je voda kao osnovni artikl. Imamo sanitarije, trebamo grijati imati vodu …..pa odakle ako to nismo predvidjeli? Odgovor je kao i u svemu do sada jasan i radi se o VTR-ovima kojima osnovna investicija poskupljuje, naravno bez raspisivanja javnog natjecaja…….