Održana još jedna Googlova Digitalna garaža!

21. lipnja 2018.
Komentari isključeni
457 Pregleda

Danas je u Bunkeru održana još jedna interaktivna radionica iz ciklusa “Digitalna garaža”, koju provode Google i Algebra.

Bila je to prilika za polaznike da steknu digitalne vještine i upoznaju se s online marketingom. Ovaj put naglasak je bio na optimizaciji web-a, pa su polaznici mogli saznati kako uz pomoć naučenih tehnika biti u samom vrhu Google tražilice.

“Ako na jednostavan način shvatimo kako funkcioniraju tražilice i sustav Googla ljudi vrlo brzo mogu dobiti sliku kako si pomoći sa svojim sadržajem na web-u – istaknuo je predavač, specijalist za internetski marketing Krešimir Koružnjak. Bez obzira koliko kriterija Google danas primjenjuje u trenutku kad nešto upišemo u tražilicu, koje će rezultate i kome će prikazati, jedan od bitnih faktora je sam sadržaja na našoj web stranici. Upravo to, kako koncipirati sadržaj teksta i još puno toga mogli su danas naučiti polaznici radionice.

Interes za obje do sada u Bunkeru održane radincie iz ciklusa Googlova Digitalna garaža bio je velik pa će se ove radioncie nastaviti i na jesen. Tema će tada biti uvod u Google AdWords oglašavanje tj. kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google AdWords programa uz najveći povrat investicije te kako odabrati najbolju strategiju.

Prijave za tu radionicu primaju se u Centru za mlade, a besplatno sudjelovati možete iako niste sudjelovali na prve dvije radionice.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.