Za opremanje škole u Bregani osigurano 200 tisuća kuna

20. lipnja 2018.
Komentari isključeni
500 Pregleda

Osnovnoj školi Milana Langa iz Bregane odobreno je čak 200 tisuća kuna za opremanje škole. Kako je bilo i najavljeno, Ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo je novac za nabavu potrebnih stvari koje će se koristiti u sklopu eksperimentalnog programa “Škola za život”.

Pristigao je i katalog s popisom nastavnih pomagala iz kojeg je vidljiv širok spektar mogućnosti koje će učiteljima pomoći i olakšati im nastavu. Najavljeni tableti za učenike koji će sudjelovati u eksperimentalnom programu nabavit će se nevezano uz ovaj katalog, tako da ovaj pozamašan iznos ostaje u potpunosti za opremanje škole.

Ostaje samo više nego slatka briga – odabrati potrebne stvari i spremnije “zakoračiti” u novu školsku godinu. -Dvjesto tisuća kuna namijenjenih isključivo za opremanje škole umnogome će pomoći svim dionicima nastavnog procesa – kaže ravnatelj škole Igor Matijašić.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.