Sa Zrinskim u novi i jači nogometni boj

20. lipnja 2018.
Komentari isključeni
1.074 Pregleda

Nogometašima Zrinskog iz Farkaševca posvetili smo veći dio ove emisije jer su zasluženo i na uvjerljiv način postali prvaci Prve županijske lige – zapad, pa će sljedeće sezone igrati u višem stupnju natjecanja, Jedinstvenoj županijskoj ligi. Uz to, osvojili su i Kup Nogometnog središta Samobor. O protekloj sezoni i klupskim očekivanjima u Športofonu smo razgovarali s Mladenom Vlahovićem, Denisom Murićem i Juricom Ištukom.

U drugom dijelu emisije, s članom Uprave Nogometnog kluba Samobor, Danielom Cvetkovićem, osvrnuli smo se na nogometni kamp koji se održava na Gradskom stadionu u Samoboru, pod stručnim vodstvom trenera Nogometnog kluba Dinama čija je nogometna škola najuspješnija u Europi. Kamp je namijenjen dječacima rođenim između 2002. i 2011. godine.

Reportažni zapis na kraju emisije odnosi se na 25. jubilarnu brdsko-biciklističku utrku XCO Samobor, održanu na atraktivnim stazama samoborskog Tepca.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.