Zamjenski termin odvoza komunalnog otpada – subota 23. lipnja!

19. lipnja 2018.
Komentari isključeni
426 Pregleda

Trgovačko društvo Komunalac u petak 22. lipnja i u ponedjeljak 25. lipnja, na državne praznike, neće odvoziti miješani komunalni otpad. Zamjenski termin i za petak i za ponedjeljak za korisnike koji imaju jedan odvoz miješanog komunalnog otpada tjedno bit će u subotu 23. lipnja. To se odnosi na naselja: Cerje Samoborsko, Manja Vas, Kotari, Klake, Bukovje Podvrško, Prekrižje Plešivičko, Rakov Potok, Pavučnjak, Petkov Breg, Podvrh i Bregana. Korisnici koji imaju dva odvoza miješanog komunalnog otpada tjedno neće imati zamjenski termin odvoza, a sav prikupljeni miješani komunalni otpad bit će odvezen u sljedećem redovnom terminu odvoza.

U petak 22. lipnja Komunalac neće odvoziti ni biootpad u sljedećim ulicama u gradskoj četvrti Kolodvorsko naselje – Sajmište: Slave Raškaj, Ivana Meštrovića, Prigorska, Jurja Dalmatinca, Kraljice Jelene, Kralja Tvrtka, Josipa Bužana i Stjepana Držislava. Zamjenski termin odvoza biootpada u navedenim ulicama bit će u subotu 23. lipnja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.