Ovog ljeta nema kupanja na Vugrinščaku!

14. lipnja 2018.
Komentari isključeni
793 Pregleda

Ove godine neće biti kupanja na bazenu na Vugrinčščaku potvrdio je to na današnjoj press konferenciji u samoborskoj gradskoj vijećnici samoborski gradonačelnik, Krešo Beljak. Grad Samobor, kao vlasnik prostora na Vugrinščaku, raskinuo je ugovor o dugogodišnjem zakupu s Trgovačkim društvom Nakus, no trenutno je onemogućen započeti s radovima koji su nužni kako bi se bazen mogao koristiti na dobrobit svih građana.

Naime, kako tvrdi gradonačelnik Beljak, sad već bivši zakupoprimac ne dozvoljava da se bazen uredi i osposobi za rad već ucjenjuje gradsku vlast da mu isplati novac za izvršena ulaganja u visini od 1, 7 milijuna kuna. “Grad ne spori da je ulaganja bilo, ali ništa ne želimo platiti dok ne dobijemo račune tj. dok Sud o tome ne donese pravomoćnu odluku” – rekao je gradonačelnik Beljak te istaknuo kako Gradu nije u interesu da bazeni ne rade i da mu je žao što je do toga moralo doći”.

Više o ovoj temi poslušajte u današnjem Epicentru, od 18:30 sati.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.