Rebecca Kenda kadetska viceprvakinja Hrvatske na gredi

11. lipnja 2018.
Komentari isključeni
1.772 Pregleda

Mlada samoborska gimnastičarka Rebecca Kenda nastupila je jučer na sve 4 sprave kategoriji kadetkinja A na 27. pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe dobne kategorije te 27. višebojskom i pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za juniorke i seniorke, održanom u Sisku i osvojila dvije medalje, srebro na gredi i broncu na ručama. Zlato na gredi izmaknulo joj je za jednu desetinku.

Becci je ovo bio prvi pojedinačni nastup na državnom prvenstvu. Na natjecanju su je pratile trenerice Jelena Pađan i Martina Bublić koja je ujedno bila i sutkinja.

-Vjerujemo da će i naš klub uskoro dobiti kvalitetnije uvjete za rad (od trenutnog prostora 16×9 metara iza zavjese u Borilačkoj dvorani) te da ćemo se ne samo rezultatima već i dobrim uvjetima za rad približiti ostatku klubova iz Hrvatske jer samoborska gimnastika to zaslužuje – ističe trenerica Martina Bublić.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.