Tenisači Samobora u finalu doigravanja za I ligu!

10. lipnja 2018.
Komentari isključeni
1.137 Pregleda

Tenisači TK Samobor 1890 jučer su u polufinalnom susretu doigravanja za ulazak u I ligu savladali momčad Medveščaka rezultatom 4:1.

U dva susreta tenisači Samobora Jakov Šuler i Tino Kovačič uvjerljivo su porazili svoje protivnike, a u preostale tri ogleda vodila se izjednačena i dramatična borba za svaki poen.

Na prvom terenu Nikola Bašić je u sjajnoj igri sa 7:6 i 7:5 pobijedio poznatog i trofejnog igrača Hadžića, koji u svojoj karijeri ima već nekoliko naslova momčadskog prvaka Hrvatske. Posebno je impresivan način na koji je Bašić preokrenuo 1:4 i 2:5 u drugom setu.

Gordan Brkić je naišao na neočekivano jak otpor bivšeg Samoborca Plešea, ali je ipak izbjegao iznenađenje pobjedom u 3. setu.

Jedini poraz je nakon požrtvovne igre doživio veteran Pazman protiv starog rivala, također ATP igrača Andrića.

Sljedeće subote 16. lipnja u Samoboru, u prvom finalnom susretu za ulazak među teniske prvoligaše, gostuje zagrebačka Mladost.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.