Detalj s utakmice Samobor - Zrinski

Furiozni Zrinski “pomeo” očajni Samobor

7. lipnja 2018.
Komentari isključeni
954 Pregleda

U jučerašnjem poufinalu Kupa Nogometnog središta Samobor nogometaši Zrinskog iz Farkaševca, novi članovi JNŽL, pregazili su i posramili nogometaše Samobora, izrešetavši im mrežu s čak pet pogodaka. Vrlo motivirani, fanatično borbeni i odlično uigrani nogometaši trenera Denisa Murića pokazali su indolentnim Samoborcima kako se bori za boje svoga kluba, te na kraju potpuno zasluženo izborili finale u kojem će se 13. lipnja ogledati s momčadi TOP-a iz Kerestinca.

Zrinski je od prve minute jučerašnjeg susreta bio terenski nadmoćan i trkački znatno moćniji, a zgodici koje su postigli igrači iz Farkaševca bili su jedan ljepši od drugoga. Pospana i raštimana samoborska obrana nije se mogla nositi s razigranim Ištukom, Šarićem, Margarinom i ostalim napadačima Zrinskog, a vezni red domaćina bio je potpuno nadigran od fantazista iz Širokog grma. Tek je početkom drugog poluvremena, ulaskom Hanachija, domaćin postao nešto opasniji, ali nedovoljno da bi sustigao prednost gostiju iz prvog dijela igre.

Svi nogometaši Zrinskog za jučerašnje izdanje zaslužuju najviše ocjene, a u redovima Samobora najmanje blijedi bili su već spomenuti Hanachi, poslovično odgovorni Ovčariček i vratar Bišćan.

Strijelci za pobjedničku momčad bili su dva puta Šarić, te Ištuk, Mataušić i Margarin, dok su pogotke za Samobor postigli Ibrahimović i Hanachi.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.