Niska sportskih rezultata

6. lipnja 2018.
Komentari isključeni
927 Pregleda

U završnicu polako ulaze mnoga sportska natjecanja, ponajprije nogometna, kojima smo u ovoj emisiji posvetili i najviše vremena, prošetali smo nogometnim terenima, od šeste do četvrte lige, odnosno od Prve županijske do Četvrte hrvatske, podsjetili na rezultate i objavili poredak klubova po natjecanjima. Najviše vremena, s razlogom, utrošili smo na nogometaše Zrinskog iz Farkaševca, prvake Prve županijske lige – zapad i nove članove Jedinstvene županijske lige.

Uz nogomet, kojemu smo se vratili i pri kraju emisije s pregledom aktualnih kup utakmica na području Samobora i Zagrebačke županije, nogometnih turnira te rezultata veteranskih liga, u Športofonu smo se osvrnuli i na aktualne rezultate mladih rukometaša Rudara, samoborskih tenisača te karataša i judaša.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Avatar

    Zrinski u Kup-u NSS razvalio domaći Samobor 5:2…To više nije nikakvo čudu, budući u klubu još uvijek caruju oni sa čuvenom izjavom : “Kakav bre Zvone Boban, naš Slađo je puno bolji fudbaler”.

  2. Avatar

    Kaj treba kaj reci?