Brončani status za zelene aktivnosti

6. lipnja 2018.
Komentari isključeni
895 Pregleda

Samoborski Dječji vrtić Izvor jučer je podigao zelenu zastavu i u dvorištu svog matičnog objekta u Krklecovoj ulici što je popraćeno prigodnim dječjim programom koji je vodila vrtićka logopedinja Nikolina Herceg Beljak, a na početku sve okupljene, među kojima i zamjenicu gradonačelnika Sanju Horvat Iveković, pozdravila ravnateljica Vrtića Martina Trošelj.

Ovim podizanjem zelene zastave “izvorašima” je potvrđen brončani status eko vrtića i priznata sva briga njegovih zaposlenika i polaznika oko očuvanja okoliša. Nakon brončanog statusa eko vrtića, održivom ekološkom brigom i daljnjim akcijama dolazi se do srebrnog, pa zlatnog i na kraju dijamantnog statusa nakon kojeg se kvaliteta života u vrtiću više ne propituje.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.