Najnovije
Isključenja struje 4. i 5. lipnja (3. lipnja 2020. 18:26)
Samobor je lepi varoš – Stojdraga (3. lipnja 2020. 16:36)
Velik odaziv – hvala svima! (3. lipnja 2020. 13:50)
Radovi na samoborskim prometnicama (3. lipnja 2020. 13:01)
Kakva nas budućnost čeka? (3. lipnja 2020. 11:34)
Online edukacija za male iznajmljivače (2. lipnja 2020. 16:03)

Župan Stjepan Kožić nagradio Anu Lenard

5. lipnja 2018.
Komentari isključeni
789 Pregleda

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić primio je i prigodno nagradio Anu Lenard, karatašicu Karate kluba Samobor i hrvatsku reprezentativku, u povodu osvajanja brončane medalje u ekipnoj kategoriji na ovogodišnjem 53. seniorskom prvenstvu Europe održanom od 10. do 13. svibnja u Novom Sadu.

Svoje dojmove s Europskog prvenstva na kojem su nastupila 532 sportaša iz 52 zemlje sažela je i Ana Lenard istaknuvši da je ovo svakako bio najjači europski turnir do sada. -Otkad je karate postao olimpijski sport osjetno je jača konkurencija i sve se više kvalitetnih karatašica prijavljuje na turnire. Moj idući sportski cilj je medalja sa Svjetskog prvenstva, ona mi nedostaje da zaokružim sportsku karijeru – rekla je Ana Lenard.

Inače, Ana Lenard jedna je od najtrofejnijih sportašica mlađe generacije s područja Zagrebačke županije, a zahvaljujući svojim sjajnim rezultatima i postignućima u više je navrata proglašavana najboljom sportašicom Zagrebačke županije.

Čestitavši Ani na osvojenoj bronci župan Kožić istaknuo je da Županija kontinuirano prati i podržava sportaše i općenito sportsku zajednicu na svom području. -Zagrebačka županija doprinosi uspjehu svojih sportaša prvenstveno kroz županijsku Zajednicu sportskih udruga i saveza za koju je ove godine osigurano 6,8 milijuna kuna te kroz izgradnju sportskih objekata čime im se pruža adekvatan prostor za treniranje – rekao je Kožić.

Prijemu su nazočili i Anin trener Davor Mrzak, uime Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije Vladimir Bregović i Boris Makarun te županijska pročelnica za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Mirela Katalenac.

Zagrebačka županija je Anu Lenard nagradila sportskom opremom po njezinom izboru u vrijednosti od 3 tisuće kuna.

(izvor: Zagrebačka županija)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.