Edukativna rehabilitacija na OPG-u Tomašković

5. lipnja 2018.
Komentari isključeni
1.050 Pregleda

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Tomašković iz Pavučnjaka, poznato nam po sezonskoj ponudi ukusnih i slasnih jagoda na našem glavnom samoborskom trgu, posjetila su tijekom nedavne berbe jagoda, djeca s poteškoćama u razvoju iz Osnovne škole Ivana Meštrovića u Zagrebu na Jarunu s učiteljicom Barbarom Vnučec koja je njihov edukator – rehabilitator, a po struci defektolog. Posebno je posvećena radu s djecom s Downovim sindromom koji s njom uče hrvatski, matematiku i prirodu, a ostale predmete svladavaju u svojim velikim razrednim odjelima.

Cilj ovog izleta bio je edukativne prirode, od kupnje karte u autobusu do branja jagoda i odnosa prema prirodi i plodovima prirode. Na svom imanju ih je ugostio i počastio Branko Tomašković.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.