Novi pojasevi za vješte borce

1. lipnja 2018.
Komentari isključeni
760 Pregleda

Ispit za pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska za klubove Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor održan je 30. svibnja u Domaslovcu.

Nakon testova motoričkih sposobnosti, provjere tehnike i odrađenih borbi, za više pojaseve položili su: Ivica Brajdić (Domenica), Tihana Horkić, Ana Skukan i Tomislav Božić (Fortis) za drugi smeđi pojas, Bruno Stojanović (Domenica) za drugi zeleni te Mateo Raič (Domenica) za žuti pojas, dok su Alen i Mateo Ćosić (Domenica) položili za dječji zeleni, a Dominik Stanić (Fortis) za dječji drugi žuti pojas.

Više o radu Kyokushin karate klubova Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor saznajte na www.karate-kyokushinkai.hr, a album fotografija s održanog ispita pogledajte na FB stranici Karate Kyokushinkai Croatia.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.