Pojačan ljetni policijski nadzor i ljetno radno vrijeme policijske upravne referade

31. svibnja 2018.
Komentari isključeni
1.962 Pregleda

Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska postaja Samobor obavještavaju sve građane, turiste i posjetitelje našega grada kako će djelatnici MUP-a u vremenu od 1. lipnja do 30. rujna, za vrijeme trajanja turističke sezone, provoditi pojačane mjere nadzora u cilju održavanja zadovoljavajućeg stanja sigurnosti i održavanja neometane protočnosti cestovnog prometa koji vodi prema turističkim odredištima radi očekivanog povećanja broja turista, a time i prometa općenito.

O eventualnim promjenama u regulaciji prometa ili drugih događaja koji mogu utjecati na sigurnost građana ili imovine, svi će biti pravovremeno obaviješteni putem medija ili djelatnika MUP-a.

S dolaskom ljeta mijenja se i radno vrijeme u upravnim referadama u policijskim postajama Sesvete, Velika Gorica, Zaprešić, Jastrebarsko, Samobor, Vrbovec, Ivanić Grad, Dugo Selo i Sveti Ivan Zelina. Od ponedjeljka, 4. lipnja, pa do petka, 28. rujna referade će sa strankama raditi od 7 do 14 sati.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.