O nogometnom i rukometnom pomlatku, trčanju i bicikliranju

30. svibnja 2018.
Komentari isključeni
1.104 Pregleda

Ovo izdanje naše redovite tjedne sportske emisije otvorili smo pričom o hvalevrijednoj akciji Nogometnog kluba Bregana koji već petu godinu uzastopno organizira nogometni turnir naziva “Približimo djeci nogometna igrališta”. Ovu akciju nam je približio član uprave NK Bregane Amir Kulenović.

Nastavili smo u istom tonu, razgovorom o mladim sportašima, ovaj put rukometašima Rudara rođenima 2004. godine i mlađima, čiji nam je trener Andrej Trčak, inače prvotimac Rudara, govorio o njihovom nastupu na završnici prvenstva Hrvatske u Umagu.

U drugom dijelu Športofona možete poslušati reportažni zapis s 57. Noćne trke Samobora, te razgovor s predsjednikom Brdsko-biciklističkog kluba Krpelj Hrvojem Vešligajom o Brevetu na Žumberku koji je za biciklistima te o novom Occupy Koretići okupljanju biciklista dolazeće nedjelje u Samoborskom gorju i Žumberku.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Avatar

    28. kolo jžnl : TOP – SUTLA 1:1, odlična utakmica kakva se samo poželjeti može

  2. Avatar

    Lukavec pobijedio TOP sa 3:2, iako nebi nezaslužena bila i pobjeda TOP nakon toliko neiskorištenih šansi.