Unity S na prijemu u Gradu – početku svog puta k velikim uspjesima

25. svibnja 2018.
Komentari isključeni
734 Pregleda

Velikom slavljeničkom tortom i priznanjem gradski su čelnici danas počastili mažoretkinje Mažoret kluba Unity S, koje su se na državnom prvenstvu, održanom u Rovinju, vratile s brojnim nagradama, među kojima je i titula seniorskih prvakinja Hrvatske. Djevojke predvođene osnivačicom i predsjednicom kluba Ivanom Kišan primili su zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković i gradski pročelnik za društvene djelatnosti Juro Horvat.

Dogradonačelnica im je čestitala na uspjehu, poželjela još puno ovakvih trofeja i zahvalila na promociji Samobora u zemlji i svijetu, a pročelnik je primijetio da je uspon ovog kluba bio strelovit što je potvrda dobrog i kvalitetnog rada u oštroj konkurenciji mažoret plesa i twirlinga u Hrvatskoj. Ivana Kišan je istaknula da je prije sedam godina baš ovdje, u Gradu Samoboru, u uredu gradonačelnika sve i počelo kad su im odobrena sredstva za prve odore.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.