“Mladostaši” kroče dalje

23. svibnja 2018.
Komentari isključeni
820 Pregleda

U 16. kolu Međužupanijske lige rukometaši Mladosti ’09 pobijedili su u Sutinskim vrelima u Podsusedu momčad Dinama ZG 27:24. Domaćini su od samog početka utakmice nametnuli iznimno spori ritam igre, koji su igrači Mladosti nažalost prihvatili i kroz utakmicu se teško nosili s načinom igre koji nije njihov stil. Prvo poluvrijeme uzimaju domaćini, međutim, u drugom poluvremenu se “mladostaši” polako bude i pokretanjem svoje brze tranzicijske igre te kvalitetnom obranom, okreću utakmicu u svoju korist. Domaća ekipa Dinama taj ritam više nije mogla pratiti i novi bodovi stižu u Samobor.

Za to su u njegovim redovima zaslužni bili Trošelj (5), Švigir (1), Turković, Mikulčić (4), Ternjej (5), Vuković (1), T. Fabeković (2), Baković (4), Franjko (2) i Z. Fabeković (3).

Hrvoje Trošelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.