Maturanti sutra slave svoj dan!

21. svibnja 2018.
Komentari isključeni
923 Pregleda

Samoborski maturanti sutra će Norijadom na području nekadašnje vojarne obilježiti kraj srednjoškolskog obrazovanja. Prije zabave na području nekadašnje vojarne maturanti, njih oko 400, će se oko 9:45 sati okupiti ispred srednjih škola te će party kamionom oko 10:30 sati krenuti prema središnjem samoborskom trgu gdje se očekuju oko 11 sati. Nakon kratkog zadržavanja na Trgu kralja Tomislava krenut će prema nekadašnjoj vojarni gdje će nastupati DJ Kosta Radman i DJ Marko Cole, a Norijada će službeno trajati do 17 sati. Organizator Norijade u Samoboru je Klub učenika i studenata grada Samobora – KUIS koji je za sve maturante osigurao sendviče i vodu.

KUIS je ove godine za maturante priredio i after party koji će se u Bunkeru održati u subotu 26. svibnja s početkom u 21 sat.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.