Do kraja ljeta novi vrtić u Bregani

18. svibnja 2018.
Komentari isključeni
433 Pregleda

Radovi na dogradnji i rekonstrukciji Dječjeg vrtića Izvor u Bregani idu prema planu, a očekivani završetak radova je u kolovozu. Nakon opremanja, novi će prostori biti u potpunosti spremni za djecu te im pružiti odgovarajuće uvjete za rast i razvoj.

Trenutno se radi na izvedbi oplate i postavi armature za betoniranje obodnih zidova vanjskih terasa s obje strane objekta, a započeli su i radovi na izvedbi unutarnjih instalacija. Izvedeni su stupovi kao nosiva konstrukcija spojnog hodnika između starog i novog dijela vrtića te električarski radovi.

U tijeku je montaža čelične krovne konstrukcije vrtićkog dijela dogradnje kojom će objekt dobiti 4 velike prostorije: polivalentnu dvoranu s tribinama i svim popratnim spremištima i sanitarnim prostorijama te uređen vanjski prostor, ukupno oko 770 kvadrata unutarnjeg i 320 četvornih metara vanjskog prostora s terasama.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.