Besplatna rekreacija kickboxinga za mlade Samobora

17. svibnja 2018.
Komentari isključeni
849 Pregleda

Samoborski športski savez u suradnji s Kickboxing klubom TNT Samobor pripremio je besplatni sportski program rekreacije za mlade od 14 do 18 godina starosti koji traje do kraja ove godine. Sportski program kickboxing rekreacije namijenjen je mladima koji se žele upoznati sa sportom, zdravim načinom života  i koji žele naučiti tehniku i način na koji se trenira u ovom klubu.

Funkcionalni trening priprema pojedinca na sve zahtjeve svakodnevnog života i to kroz pokrete koji su našem tijelu prirodni. Treninzi su odlični za jačanje kardiovaskularne i respiratorne izdržljivosti, kao i mišićne izdržljivosti, fleksibilnosti, koordinacije, snage, brzine, agilnosti u kojima sagorijeva jako puno kalorija.

Trening je podijeljen u nekoliko faza. Učenje osnovnih tehnika, fizička kondicija, vježbe snage i fleksibilnosti. Naučit će se baratati raznim sportskim rekvizitima, ispravno izvoditi vježbe snage i vježbe istezanja. Ovakvim rekreacijskim aktivnim bavljenjem sportom troši se puno energije, što rezultira gubitkom kilograma, smanjenjem stresa i općenito pomaže boljitku života.
 
Termini treninga su utorak/četvrtak 17.15–18.15 i ponedjeljak/srijeda/petak 18.30–19.30.
 
Kontakt: 095 525 68 25.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.