Morčić kup za popularnu gimnastiku

16. svibnja 2018.
Komentari isključeni
2.421 Pregleda

U Rijeci je u nedjelju, 13. svibnja, održan 2. Morčić kup za popularnu gimnastiku. Nastupilo je 300-tinjak gimnastičara i gimnastičarki iz Hrvatske.

Ema Trogrlić, Vita Čebić, Klara Frklić, Iva Bulat, Korina Maros i Marta Koletić iz Gimnastičkog kluba Samobor, pobjednice su 2. Morčić kupa u kategoriji 2. razreda. Pojedinačno Ema je osvojila srebrnu, a Vita brončanu medalju.

Srebro su u Samobor donijele i gimnastičarke 3. razreda: Anja Musović, Petra Vuković, Vita Kranjčec, Chiara Stanić, Mia Lehpamer, Jana Šančić, Nina Tašner i Lara Babić.

Još jednu pojedinačnu broncu osvojila je Lara Hanzalek u kategoriji 6. razreda. Uz nju su još nastupile Laura Rubinić i Ema Novosel (5. razred).

Na natjecanju su sudjelovale i Vita Bastaja, Ana Kralj i Kaja Crnogorac (1. razred) te Gabrijela Kamenčić, Anja Marija Šprljan, Vivian Fabekovec i Ida Dražić (4. razred).

Pratile su ih trenerice Tea Lagančić i Martina Bublić koja je ujedno bila i sutkinja.

Martina Bublić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.