Zlato, tri srebra i bronca

14. svibnja 2018.
Komentari isključeni
685 Pregleda

Na otvorenom Matsushima kupu Poljske, održanom u subotu u Wasilkowu, nastupili su i predstavnici Hrvatskog kyokushinkai saveza, Alen Ćosić, Mateo Ćosić, Barbara Kranjčec i Nika Šemeš iz svetonedeljske Domenice te Lovro Mihelić iz samoborskog Fortisa, klubova članica IKO Matsushima Hrvatska.

Alen je osvojio 1. mjesto, a Mateo 2. nakon što su se našli u finalu kategorije kadeta do 50 kg do kojeg su došli nadmoćnim pobjedama u prethodan dva kola. Barbara je osvojila 2. mjesto u kategoriji kadetkinja +50 kg, dok je Nika zauzela 3. mjesto u kategoriji mlađih juniorki +55 kg. Lovro je nastupio u kategoriji seniora +80 kg gdje je osvojio 2. mjesto.

Album fotografija pogledajte na FB stranici Karate Kyokushinkai Croatia, a više o radu klubova Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor saznajte na web stranici www.karate-kyokushinkai.hr.

Na naslovnoj slici: Lovro, Nika, Alen, Mateo i Barbara u društvu svojih trenera senseja Tome Fabekovca, Vladimira Sekelja i Ivice Stanića te shihana Romana Kucfira i Sergeja Lukyanchikova nakon Otvorenog Matsushima kupa Poljske 2018

Vladimir Sekelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.