Šišmiši biciklirali Kamnikom i Crikvenicom

14. svibnja 2018.
Komentari isključeni
754 Pregleda

Vrlo aktivan vikend je iza “Šišmiša”. U subotu, u Kamniku (SLO), na utrci SloXcup, nastupili su Jan Horvat, Ruben Ahola, i Darko Jelečki. Jan je bio odličan u kategoriji do 7 godina i osvojio 2. mjesto. Ruben je bio 32. u kategoriji do 15 godina dok je Darko bio prvi i jedini među rekreativcima.

Također u Kamniku, ali u nedjelju, u kategoriji kadeta nastupili su Fran Bošnjak i Luka Lacković. Fran je bio odličan 4., dok je Luka završio na 16. mjestu.

Osim Kamnika, u nedjelju je u Crikvenici održano nacionalno prvenstvou XC maratonu. Nastupili su juniori Larisa Bošnjak i Martin Kotarski, kadet Leon Šoić te rekreativci Božo Novačić i Darko Jelečki. Larisa je zauzela odlično 2. mjesto, Martin se plasirao na 7. mjesto. Leon i Božo su probušili sve gume koje su imali. Unatoč tome, Božo Novačić je završio utrku na 12. mjestu, dok je Darko Jelečki bio odličan 2.

“Bravo svima.Ponosni smo! Iduća stanica je XCO Banovo Brdo u Baranji, 27. svibnja. Vidimo se!” – poručuju iz BBK “Šišmiš”.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.