Rudarima na velikom uspjehu čestitao gradonačelnik Krešo Beljak sa suradnicima!

14. svibnja 2018.
Komentari isključeni
535 Pregleda

Osvajanjem naslova prvaka Prve hrvatske lige – sjever i ulaskom u Premijer ligu, Rukometni klub Rudar još je jednom pokazao svoju sportsku veličinu i izniman duh zajedništva. Na tome im je osobno danas čestitao i gradonačelnik Krešo Beljak sa suradnicima na prijemu u gradskoj vijećnici grada Samobora.

“Čestitam vam na ovom velikom uspjehu. To je vaš uspjeh, nikoga drugoga, uspjeh je to vašeg trenera i obitelji i nadam se da ćete nastaviti i u budućnosti svijetliti obraz Ruda, svih vas, a onda i cijelog Samobora. Mi smo tu što god vam treba, što je zakonski u našoj moći, samo tako nastavite” – rekao je igračima treneru i vodstvu Rukometnog kluba Rudar, gradonačelnik Krešo Beljak.

Rukometašima Rudara čestitali su i zamjenica gradonačelnika, Sanja Horvat Iveković, Marijan Kižlin iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti, predsjednik Gradskog vijeća Miran Šoić, predsjednik Samoborskog športskog saveza Miro Kelečić, tajnica Saveza Marijana Radek, a u ime kluba na podršci Gradu zahvalili su potpredsjednik kluba Hrvoje Jurić, Dubravko Gliverić i trener Hrvoje Štibohar.

“Cilj nam je zadržati status premijerligaša, sezona će biti izazovna, nadamo se da ćemo opstati u Premijer ligi, čestitam igračima i mojim prijateljima koji su odradili vrhunski posao i veliko im hvala. Hvala Gradu na podršci nadam se da će se ta suradnja nastaviti” – istaknuo je trener Hrvoje Štibohar. Druženje je nastavljeno uz tortu, a više poslušajte u današnjem Epicentru, od 18:30 sati.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.