Sveta Nedelja bira najljepše uređene okućnice

4. svibnja 2018.
Komentari isključeni
710 Pregleda

Turistička zajednica grada Svete Nedelje poziva zainteresirane građane sa svetonedeljskog područja da se prijave na natječaj za najljepše uređenu okućnicu u 2018. godini. Prijave se zaprimaju najkasnije do 14. svibnja putem e-maila: info@svetanedelja.hr ili na adresu: Ulica Marijana Stilinovića 1 (Centar za posjetitelje), 10 431 Sveta Nedelja.

Svečana dodjela priznanja uz prigodne nagrade biti će održana u sklopu programa proslave Dana grada Svete Nedelje na Trgu Ante Starčevića 26. svibnja ove godine.

Ocjenjivačka komisija kandidirane prijave obići će na terenu i ocijeniti hortikulturno uređenje tj. vlastito održavanje i originalnost uređenja, cvjetnost, odnosno količinu i raznovrsnost bilja te cjelovito uređenje – fasadu, kućni broj i ogradu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.