“Krpelji” pripremaju “Occupy Dukat Fit” biciklijadu

3. svibnja 2018.
Komentari isključeni
1.241 Pregleda

BBK “Krpelj” u završnim je pripremama za Occupy Dukat Fit biciklijadu, koja će se održati u nedelju 03. lipnja sa startom u 10:30 sati ispred samoborskog Bunkera u bivšoj vojarni.

Svi sudionici voziti će u osiguranoj koloni laganim tempom pola puta, gdje će biti manja feed zona, a onda slijedi odvajanje ruta.

Biti će raspoložive i osigurane (s redarima i oznakama) 3 trase (Cesta i 2 MTB: lakša i zahtjevnija), tako da se udovolji svakom natjecateljskom ukusu. Svi registrirani sudionici će dobiti Dukat Fit poklon paket (Dukat Fit proizvodi, futrolu oko pojasa za mobitel, majica + bidon), te biciklističku kartu koju osigurava TZ Samobor.

Domaćin, PK Scout, osigurava obrok za sve prijavljene sudionike koji će to u prijavi naznačiti. Nudit će se gulaš i vegetarijanski obrok. Da bi osigurali mjesto i majicu vaše veličine, svakako obavite registraciju na: https://goo.gl/EUhnLQ 

Na odredištu će biti organiziran koncert uz voditelja druženja Davora Jurkotića aka. “U zdrav mozak”, tako da je zajamčena i odlična zabava.

Nemojte čekati posljednji trenutak nego se registriraje na vrijeme!

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.