Nogometni, rukometni i biciklistički razgovori

2. svibnja 2018.
Komentari isključeni
527 Pregleda

Praznični, prvosvibanjski Športofon u prvom je dijelu bio obilježen Nogometnim klubom Samobor, najprije razgovorom s novim trenerom prve momčadi našeg četvrtoligaša Davorom Orsagom (na naslovnoj fotografiji lijevo u društvu predsjednika Kluba Ivice Karoglana), a potom i osvrtom na Sporazum o suradnji NK Samobora i GNK Dinama, potpisan prije nekoliko dana u samoborskoj gradskoj vijećnici (na slici dolje).

Drugi dio emisije otvorili smo još jednim razgovorom, ovaj put rukometnim, sa sportskim direktorom RK Rudara Darijom Gaćom (na donjoj fotografiji), osvrnuvši se na poraz Rudara u pretposljednjem prvenstvenom kolu od Bjelovara i rasplet situacije na ljestvici u očekivanju ugošćivanja momčadi Osijeka u Sportskoj dvorani Rude u utakmici koja bi Rudarima trebala donijeti naslov prvaka i plasman u Premijer ligu.

Naš gost bio je i predsjednik Brdsko-biciklističkog kluba Šišmiš iz Samobora Luka Čanak (na slici dolje) koji je govorio o uspješnom početku natjecateljske sezone za mlade samoborske bicikliste.

Emisiju smo završili kratkim pregledom drugih rezultata samoborskih sportaša.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.