Praznik rada u Samoboru slavi se uz grah i kotlovinu!

1. svibnja 2018.
Komentari isključeni
821 Pregleda

Gradska organizacija HSS-a Samobor danas je tradicionalno organizirala proslavu Međunarodnog praznika rada u Južnom naselju, na svima dobro poznatoj lokaciji, u parku između Slavonske i Ulice 9. svibnja. Za sve su građane priredili samoborsku kotlovinu i tekuću okrepu.

Svima okupljenima Praznik rada čestitali su predsjednik samoborskog HSS-a i zamjenik gradonačelnika Željko Stanec te čelni čovjek HSS-a i gradonačelnik Krešo Beljak. Proslava će potrajati do 13 sati!

Samoborski SDP proslavu je priredio kod samoborskog kina, na Trgu Matice hrvatske, gdje su danas do podne svi građani pozvani na druženje, uz besplatan grah, pivo, sok i glazbu. Pripremili su preko 1000 porcija graha koje su se razgrabile vrlo brzo.

Svim okupljenima sretan Praznik rada je čestitala i ugodan dan poželjela predsjednica samoborskog SDP-a i zamjenica gradonačelnika, Sanja Horvat Iveković.

Na proslavu u Samobor su došli i zamjenica župana Zagrebačke županije, Nadica Žužak i saborski zastupnik Mihael Zmajlović koji su također građanima čestitali Praznik rada.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.