Proljetni karate kamp u Topsukom

30. travnja 2018.
Komentari isključeni
885 Pregleda

U Topuskom je proteklog vikenda održan proljetni trening kamp na kojem su pored članova hrvatskog ogranka međunarodne IKO Matsushima Kyokushinkaikan organizacije iz klubova Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor, sudjelovali i članovi ogranka ove organizacije iz Srbije.

Karataši su odradili ukupno 5 treninga, a roditelji i rekrativci su se u to vrijeme bavili fitnessom i plivanjem te vožnjom bicikla okolicom Topuskog. Dijelu sudionika treninzi su bili priprema za predstojeća natjecanja, a uz izvantrenažne aktivnosti u sportskoj dvorani i na bazenima bio je to svima vrlo sadržajan sportsko-aktivni vikend.

Više o radu klubova Domenica i Fortis pogledajte na stranici www.karate-kyokushinkai.hr, a atmosferu sa kampa pogledajte na facebook stranici Karate Kyokushinkai Croatia.

Vladimir Sekelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.