Anton Stipetić i Sara Stojanović najbolji na Otvorenom prvenstvu Samobora

30. travnja 2018.
Komentari isključeni
754 Pregleda

Na terenima TK Samobor 1890 , tijekom vikenda održao se tradicionalni turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza Otvoreno prvenstvo Samobora do 12 godina na kojem je nastupilo 82 mladih tenisačica i tenisača iz 18 klubova iz cijele Hrvatske.

Na kraju pobjednik u konkurenciji dječaka bio je Anton Stipetić član Teniskog kluba Ogulin a u konkurenciji djevojčica najbolja je bila Sara Stojanović članica zagrebačkog Iteama.

Najmlađi samoborski tenisači imali su zapažen nastup.Jedanaestogodišnja Nela Resanović se plasirala u glavni turnir kroz kvalifikacije, a u prvom kolu je propustila 3 meč lopte za plasman među 16 najboljih.

Devetogodišnja Lana Bukvić bila je pobjednica kvalifikacijske grupe sa sve tri pobjede, a u 1. kolu glavnog turnira poražena je od Zagrepčanke Majoli-Peskar. Na taj je način mala Lana upisala prve bodove za hrvatsku rang listu do 12 godina.

Čast samoborskih dječaka branio je Tin Bratković koji je dobio 2 meča u kvalifikacijama i tako također upisao prve bodove na hrvatskoj rang listi.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.