Važna pobjeda “mladostaša”

23. travnja 2018.
Komentari isključeni
659 Pregleda

Rukometaši Mladosti ’09 pobijedili su jučer na domaćem parketu u 12. kolu Međužupanijske lige momčad Sesveta s 28:26. Bio je to drugi uzastopni derbi prvenstva na koji su “dečki” iz Sesveta došli odraditi rutinsku utakmicu i uzeti bodove. Međutim, “mladostašima” se to neće više moći baš samo tako učiniti.

Bila je to prava “muška” utakmica u kojoj se gosti nisu lako predavali, iako je bilo očigledno da je samoborska ekipa jača u odnosu na onu iz prvog djela sezone. Početkom drugog poluvremena Mladost se odvaja na plus 3 i otada utakmicu drži pod kontrolom.

Za RK Mladost su igrali: Prodanović, Trošelj, B. Vuković, K. Kuharić, Turković, Mikulčić (2), Ternjej (8), Z. Vuković, Kovačević-Belak, S. Kuharić (2), T. Fabeković (6), Baković (4), Franjko (2), Z. Fabeković (4), P. Stanić, B. Stanić.

Hrvoje Trošelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.