Sportska suradnja GNK Dinamo i NK Samobor

23. travnja 2018.
Komentari isključeni
1.000 Pregleda

U četvrtak, 26. travnja NK Samobor i GNK Dinamo potpisat će ugovor o sportskoj suradnji, kojoj je cilj prenijeti i primjeniti znanje i iskustvo Nogometne škole Dinama, u radu Škole nogometa NK Samobor.

Spomenuti ugovor od velikog je značaja za razvoj Škole nogometa NK Samobor, odnosno igrača svih dobnih kategorija, a jamči i dodatnu stručnu edukaciju samoborskih trenera kroz zajednički rad s Dinamovim stručnjacima. Također, potpisom ovog ugovora NK Samobor će dobiti i veliku marketinšku potporu jedne od najboljih nogometnih škola u Europi.

Potpisivanje ugovora zakazano je točno u podne u samoborskoj Gradskoj vijećnici, a Dinamovu delegaciju u toj će prigodi predstavljati voditelj Nogometne škole Ivo Šušak, zamjenik voditelja Nogometne škole Anđelko Ivanjko, legenda Dinama Marko Mlinarić i Tomislav Piškor iz Ureda za odnose s javnošću GNK Dinama.

Domaćin predstavnicima Dinama i Samobora bit će zamjenik gradonačelnika Samobora Željko Stanec.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentara

  1. Avatar

    Marko Mlinarić je nosio naopako kapetansku traku sa jugoslavenskom zastavom…znači li to da jugo-družini Draži,Neši,Miletu Tarabi,Ninočki nije više mjesto u klubu ako se hoće nešto suvislo napraviti…

  2. Avatar

    Super potez kluba.
    Cim vise takvih to bolje za sve uzraste i njihove trenere 🙂
    lp