Balansice “poharale” Rim

23. travnja 2018.
Komentari isključeni
1.361 Pregleda

Svetonedeljske “balansice” boravile su od 19. d0 22. travnja, uz pratnju voditeljica Sanje Krapinec Barbaro i Mateje Petrić te svojih vjernih roditelja – navijača, na europskom natjecanju u Rimu, “Rome dance 2018.” na kojem su uz Hrvatsku sudjelovale Rumunjska, Crna Gora, Srbija, Italija i Slovenija.

Natjecale su se u kategorijama children i junior formation i osvojile 2. i 3. mjesto s koreografijama Italian girl’s i Alices tea party. U juniorskoj formaciji lyrical osvojilie su zlato, što je uspjelo i u solo kategoriji Elene Nives Kulaš, te triju lyrical u sastavu Patricije Špoljar, Lili Plečko i Paule Rančić.

Nakon odličnih rezultata, u hrvatskom hodočasničkom domu “Domus Croata” u kojem su bili smješteni, nastavili su slavlje uz ples i glazbu na velikoj ljetnoj terasi. Kako bi spojili ugodno s korisnim obišli su i najveće znamenitosti u Rimu, Vatikanu i Orvietu unatoč visokim ljetnim temperaturama.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.