Detalj s utakmice veterana ŠD Kladje - Samobor VNK

Sava bolja od Bregane, remi Kladja i Samobora

20. travnja 2018.
Komentari isključeni
1.416 Pregleda

Jučer poslijepodne odigrane su dvije odgođene utakmice 9. kola I Veteranske lige NS Samobor. Vodeća momčad prvenstva Sava iz Strmca na svojoj je Lazini pobijedila veterane Bregane rezultatom 3:1, dok je susret veterana ŠD Kladje i Samobora okončan bez pogodaka.

Dvoboj Kladja i Samobora protekao je u vrlo izjednačenoj igri, pa je krajnji ishod i najpravedniji. Kladje je bilo dominantnije u prvom, a Samoborci u drugom poluvremenu. U samoborskim redovima agilnošću su prednjačili Mamić i Petrić, a maštovitošću poteza Šeperić i Kos, dok su u redovima Kladja kombinatorikom odskakali Deak i Ašanin, trkom i borbenošću Stanec, Trgovčević i Szel, a mirnoćom u rješavanju obrambenih zadataka Matijašić.

I oba vratara Sokolović i Tepeš bili su na visini zadataka, a s nekoliko bravuroznih obrana ponovo su dokazali da im usprkos godinama refleksi nisu nimalo oslabili.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.