Održan 8. Sakura kup i humanitarna akcija za Maksa!

16. travnja 2018.
Komentari isključeni
1.321 Pregleda

U organizaciji Judo klub Sakura u subotu je u dvorani Vladimira Deščaka u Svetoj Nedelji održano međunarodno judo natjecanje – 8. Sakura kup. Okupilo je 343 natjecatelja iz 32 kluba iz Austrije, Slovenije, BiH, Ukrajine i Hrvatske.

Za vrijeme natjecanja odvijala se humanitarna akcija „Za Maksa – Maksimalno“ kojom se prikupljala pomoć za teško oboljelog člana kluba, dvanaestogodišnjeg dječaka Maksa. Sportska dvorana bila je puna pozitivne energije i dobrih ljudi velika srca.

Najbolja ekipa natjecanja je iz AJK Mladost, drugo mjesto pripalo je Zagrebačkoj judo školi, a treće mjesto osvojili su judaši JK Sakura.

Turnir je otvorio svetonedeljski gradonačelnik Dario Zurovec, a održan je pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, Grada Sveta Nedelja, Sportske zajednice grada Sveta Nedelja i Turističke zajednice grada Sveta Nedelja.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.