Bronce za Tinu Kos i Patriciju Žabčić

16. travnja 2018.
Komentari isključeni
1.662 Pregleda

Na ovogodišnjem prvenstvu Hrvatske u borbama za mlađe dobne skupine, održanom u Sportskom centru Lučko, nastupilo je više od 540 natjecatelja. Konkurencija je bila vrlo jaka i za svaku medalju se trebalo dobro potruditi. U kategorijama je bilo uglavnom između 15 i 30 natjecatelja.

Na prvenstvu je nastupilo 8 članova Karate kluba Bregana, a najuspješnije su bile Tina Kos (na naslovnoj fotografiji) u kategoriji mlađih učenica do 36 kg i Patricija Žabčić (na fotografiji s trenerom Goranom Romićem)u kategoriji mlađih kadetkinja do 45 kg. Cure su odličnim borbama osvojile brončane medalje i nastavile tradiciju uspješnosti Karate kluba Bregana na državnim prvenstvima.

Vrlo blizu medalje bila je Emilija Mustafić koja je u borbi za broncu izgubila sudačkim preglasavanjem. Na prvenstvu su još nastupili Nika Zorko, Mia Lovreković, Irina Pjajčik, Filip i Petar Žučko. Većini članova Bregane ovo je bilo prvo državno prvenstvo i uz malo više treninga i natjecateljskog iskustva doći će još sjajnih rezultata.

Goran Romić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.