Kad se male ruke slože – u Farkaševcu!

5. travnja 2018.
Komentari isključeni
1.426 Pregleda

Uz puno volje, truda i marljivog rada djeca Farkaševca dokazala su da mogu počistiti i urediti zelene površine uz šetnicu, okopati ruže i počistiti smeće oko reciklaže i na dječjim igralištima, javila nam je Suzana Radovanić.
Uz pomoć i potporu mještana i članova Mjesnog odbora Renate, Nade, Suzane i Bože, djeca su se ozbiljno prihvatila posla. Jedna grupa je čistila šetnicu i centralni park, a dio aktivnosti bio je usmjeren na čišćenje parka prema kraju mjesta.

Tijekom čišćenja napravljena je i mala pauzu za piće i okrijepu grickalicama što je osigurao Mjesni odbor Farkaševec. Akcija je uspješno završena uz pune vreće smeća, šetnica i dječja igrališta zablistale su punim sjajem, a većina mještana uredila je zelene površine ispred svojih kuća.

Organizatori akcije nadaju se da će ova akcija potaknuti manjinu koja slabo uređuje ispred svojih kuća,da će se trgnuti i krenuti u akciju te zahvaljuju svima koji svojim marljivim radom na bilo koji način doprinose da Farkaševec bude lijep i čist!

Kruno Solenički

Kruno je novinar i foto reporter cijeli svoj život. Uspješno se okušao u filmskoj i tv produkciji. Nisu mu strani ni marketing i odnosi s javnošću.

Komentari nisu dopušteni.