Samoborci izvrsni na Regionalnom prvenstvu Hrvatske

3. travnja 2018.
Komentari isključeni
1.361 Pregleda

Na Regionalnom prvenstvu Teniskog saveza Središnje Hrvatske za juniorke i juniore u Samoboru igrači TK Samobor 1890 igrali su glavnu ulogu.

Nikola Bašić je postao regionalni prvak sa 3 pobjede u nizu bez izgubljenog seta. U finalnom susretu savladao je Inđića, igrača Ogulina rezultatom 6:2,6:4.

U konkurenciji parova prvak je postao i Samoborac Dino Martić koji je zajedno s igračem iz Ogulina Sainom ostvario dvije pobjede, a posebno je dramatičan bio finalni susret u kojem su Martić i Sain porazili samoborsko-ogulinsku kombinaciju Majcan/Stipetić rezultatom 6:2,4:6, 12:10.

Samoborka Tea Mogulić osvojila je 2. mjesto izgubivši finale protiv ogulinske igračice Sindičić nakon što je propustila tri meč lopte. Konačan rezultat je bio 4:6, 6:4, 7:5 za Sindičić.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.