Detalj s jučerašnje utakmice Samobora i Karlovca 1919

U borbenoj igri podjela bodova

1. travnja 2018.
Komentari isključeni
1.036 Pregleda

Odgovornom i vrlo borbenom igrom nogometaši Samobora osvojili su jučer jedan bod u dvoboju s odličnom momčadi Karlovca 1919, u 20. kolu IV NL-središte Zagreb.

Pred samo 50-tak promrzlih gledatelja na prilično raskvašenom travnjaku Gradskog stadiona igrači trenera Dražena Ivančevića pružili su svoj trenutni maksimum, a na kraju mogu žaliti za dvije-tri vrlo izgledne prilike koje su propustili realizirati Ibrahimović, Voloder i Aljinović.

Gosti iz Karlovca predstavili su se u vrlo dobrom izdanju, predvođeni prvoligaški iskusnim Matijom Štefančićem i Enesom Novinićem, no iako su u protekla dva kola svojim protivnicima čak osam puta tresli mreže, ključ za samoborsku obrambenu bravu nisu pronašli. Karlovčani su imali terensku incijativu i veći posjed lopte, no Samobor je stvorio zrelije prilike za pogotke.

Regović, Ovčariček, Severec i Bišćan odigrali su gotovo bez greške u samoborskoj obrani i pravovremenim, beskompromisnim intervencijama otklanjali gotovo svaku opasnost pred vratima Kranjeca, a Voloder, Klemenčić, Ibrahimović i Aljinović u nekoliko su navrata brzim kontrama stvarali nered u zadnjoj liniji Karlovca.

Neodlučeni ishod ipak je najpravedniji nakon svega viđenog jučer na samoborskom travnjaku, a mladoj momčadi Samobora osvojeni bod sigurno će biti veliki poticaj u nastavku prvenstva. Već u srijedu 4. travnja naši nogometaši gostuju u Slunju, a iduće subote odlaze u Savski Marof.

 

IV NL – SREDIŠTE ZAGREB – 20. kolo

SAMOBOR – KARLOVAC 1919 0 : 0

Gradski stadion Samobor, Gledatelja: 50

Suci: Firm, Jureša i Lekšić (svi iz Zagreba)

SAMOBOR: Kranjec, Regović, Severec, Ovčariček, Bišćan, Cvrtak (od 65′ K. Kižlin), Voloder (od 61′ Golubić), Aljinović, Klemenčić (od 90′ Pavlin), Ibrahimović, Noršić (od 74′ Tančak)

Trener: Dražen Ivančević

KARLOVAC 1919: Demirović, Žitko (od 77′ Pahanić), Mićunović, Turkalj, Štefančić, Novinić, Veselić, Strgar, Šalić (od 46′ Magdić), Popovački, Mamić

Trener: Sanjin Lucijanić

 

U ostalim utakmicama 20. kola odigranim jučer postignuti su slijedeći rezultati:

SLUNJ – ZELINA 0 : 2

JARUN – POLET (B) 6 : 2

MLADOST PETRINJA – SAVA STRMEC 2 : 1

GAJ MAČE – GRADIĆI 2 : 0

 

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentara

 1. Avatar

  Jel to najvećem dezerteru smeta slavna povjest žumberačkih Hrvata, red bi bio kad već prima silne naše novce u ime “pluralizma medija”, da nama čitateljima ostavi naš kutak, ne moramo svi imati jugo-četnički svjetonazor da bi imali pravo govora…urednik ne mora dijeliti naše mišljenje,
  ali tražimo svoj kutak, to je minimum

  • Mislav Maroević

   Poštovani čitatelju web-portala Radio Samobora pod virtualnim imenom „Mata“!
   Vaši komentari na našem radijskom web-u su uvijek dobrodošli ukoliko imaju bilo kakve veze s člankom kojeg komentirate. Budući da ste ispod izvještaja o nogometnoj utakmici Samobora i Karlovca objavili priču „Legenda o Krabatu“ koja nema baš nikave veze s temom izvještaja, Vaš je komentar uklonjen. Potom ste se vrlo nekorektno oglasili novim komentarom čiji je sadržaj besramno uvredljiv i potpuno neutemeljen, pa Vas pozivam da ubuduće malo pozornije pratite sadržaje naših objava, i ukoliko osjetite potrebu reagirati, odnosno komentirati neki od njih, to učinite na pristojan i argumentiran način.
   A smatrate li da neka tema zaslužuje više medijske pozornosti slobodno nam se javite na mail adresu [email protected], pa ćemo joj sasvim sigurno
   posvetiti primjeren medijski prostor.

 2. Avatar

  Poštovani !
  Budući da kao volonter trudim se doprinijeti razvoju društvene zajednice, mislio sam da je članak o Krobatu višestruko zanimljiv i afirmativan, nisam znao za mogućnost dogovora sa posebnom mogućnosti, pa se ispričavam.
  Percepcija o nama je neumoljiva, tko se dugo bavi određenim stvarima lako prepoznaje “lažnjake”….ako sam uvrijedio koga poluistinama duboke se ispričavam jer ne želim nikoga smućivati i žalostiti.
  P.S. Poslidnja Večera je proživljena pjesma remek -djelo hrvatskog čovjeka primjerena danima Uskrsa, pa molim za objavu