Najnovije

“Rudari” na korak od povratka u Premier ligu

30. ožujka 2018.
Komentari isključeni
1.434 Pregleda

Rukometaši „Rudara“ u narednom 22. kolu 1. HRL Sjever odlaze u Vidovec na jedno od najznačajnijih gostovanja u dosadašnjem dijelu sezone. „Rudare“ u Vidovcu očekuje odlična domaća ekipa sastavljena od niza igrača s višegodišnjim iskustvom igranja Premijer lige, te ispunjene tribine domaćim navijačima.

U slučaju pozitivnog ishoda, a to bi za „Rudare“ bio i neodlučan rezultat, moglo bi se reći da su ostvarili ekspresni povratak u Premijer ligu. „Rudarima“ je ovo prva „match lopta“, a dobro je što sami odlučuju o svojoj sudbini.

Trenutno „Rudari“ imaju 4 boda prednosti ispred KTC-a i Bjelovara i u preostalih pet utakmica potrebno im je sedam bodova za ostvarenje cilja. Uz očekivane domaće pobjede nad ekipama Đakova i Osijeka, te gostujuću pobjedu nad posljednje plasiranom ekipom Gradiške, utakmice protiv ekipa Vidovca i Bjelovara su prilike gdje će „Rudari“ tražiti potvrdu premijerligaškog statusa.

Podrška vjernih navijača bila je od presudnog značaja u Križevcima, a sigurno će puno značiti našim dečkima i u Vidovcu pa vas stoga pozivaju da dođete u Vidovec i pomognete u ostvarenju pozitivnog rezultata.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.