I u Split po medalje

28. ožujka 2018.
Komentari isključeni
1.759 Pregleda

Gimnastičarke GK Samobora proteklog vikenda boravile su u Splitu na 2. Međunarodnom memorijalu Marije Vujnović.
Dvije bronce osvojile su natjecateljice B programa, Dora Jurković u kategoriji juniorki i Leire Golubić u kategoriji kadetkinja. Leire je ovo bilo prvo natjecanje u B programu.

Ekipno srebro u kategoriji kadetkinja osvojila je ekipa 1 koju su na ovom natjecanju činile: Nola Lucarić, Mia Bajan, Elena Vlahović, Korina Petrović, Lucija Mučnjak i Jelena Kruhan. Pojedinačno najbolja bila je Nola Lucarić na 4. mjestu kojoj je medalja izmakla za 1 desetinku. Ekipa 2 osvojila je 5. mjesto (Lora Jaklanec, Eva Prčić, Marta Jelić i Ana Matijaščić).

U kategoriji kadetkinja ukupno je nastuplo 8 ekipa iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a od Samoborki među nnima su bile i Sara Sabljo u kategoriji mlađih juniorki i Ema Babić te Ema Kristina Šprljan u kategoriji juniorki.

U pratnji gimnastičarki bile su njihove trenerice Jelena Pađan, Tea Lagančić i Martina Bublić koja je ujedno bila i vrhovna sutkinja natjecanja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.