Kadetska karate selekcija na pripremama u Rijeci

27. ožujka 2018.
Komentari isključeni
1.171 Pregleda

Proteklog vikenda kadetska reprezentacija Hrvatske u karateu okupila se na pripremama u Rijeci. Od mladih samoborskih nada tamo su bili Ivan Terihaj, Dario Szel, Jurica Runtas i Jakov Fember. U sklopu priprema održana su dva treninga te nastup na Tad kupu u Rijeci. Kadetska ekipa Samobora u ekipnom dijelu osvojila je treće mjesto, a Ivan Terihaj imao je izvrstan nastup u kategoriji kadeta do 57 kg gdje je suvereno došao do finala. U finalu, nažalost, nije imao sreće jer ga je zaustavio odličan talijanski reprezentativac. Ostala trojica Samoboraca u pojedinačnom dijelu nisu ostvarila zapaženiji uspjeh.

Sljedeća akcija koja čeka samoborske kadete su vikend pripreme u Đurđevcu, 7. i 8. travnja, gdje će također imati nastup na turniru te treninge zajedno s mađarskom kadetskom reprezentacijom.

Darko Šimunec

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.