Uskrsnice za svetonedeljske umirovljenike i nezaposlene osobe

13. ožujka 2018.
Komentari isključeni
650 Pregleda

I svetonedeljski će umirovljenici, ali i nezaposlene osobe s područja grada Svete Nedelje, dobiti svoje uskrsnice. Tamošnji gradonačelnik Dario Zurovec odlučio je da se prigodne jednokratne naknade od 150 kuna u povodu Uskrsa, umirovljenicima i nezaposlenim osobama isplate prema sljedećim kriterijima: prijavljenog prebivališta na području grada Svete Nedelje, visine osnovne mirovine (bez dodataka) ne veće od 2.501 kune te nezaposlenosti koja se dokazuje potvrdom o nezaposlenosti koju izdaje Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Isplata će se obavljati radnim danom u zgradi “stare pošte” u Svetoj Nedelji, Ulica Marijana Stilinovića 7, od ponedjeljka 19. ožujka, pa do petka 6. travnja između 9 i 15 sati. Za isplatu je potrebno predočiti osobnu iskaznicu, odrezak mirovine za veljaču ili drugu odgovarajuću ispravu kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za veljaču 2018. godine i potvrdu o nezaposlenosti.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.