Snimite “Neotkriveni Samobor” i osvojite nagradu!

13. ožujka 2018.
Komentari isključeni
2.017 Pregleda

Turistička zajednica grada Samobora i u ovoj godini poziva sve foto kreativce da se prijave na natječaj “Neotkriveni Samobor”, za najbolju fotografiju manje poznatog Samobora te njegovih prirodnih ljepota, kulturne baštine, gastro ponude i manifestacija u 2018. godini. Foto natječaj je otvoren od 19. ožujka do 30. rujna ove godine, a u obzir će se uzeti fotografije snimljene isključivo u 2018. godini. Nakon završetka natječaja stručni žiri će odabrati najbolje fotografije, a nagrađene će biti objavljene na službenoj internetskoj stranici grada Turističke zajednice grada Samobora www.samobor.hr/visit. Nagrada za 1. mjesto je novčani iznos od 4 tisuće kuna, za 2. mjesto 2 tisuće kuna i za 3. mjesto tisuću kuna.

Uvjeti i način predaje fotografija su sljedeći:
Svaki/a autor/ica može poslati najviše 3 fotografije.
Fotografije se predaju isključivo e-mailom na ivana.kokot@samobor.hr, uz navođenje osobnih podataka (ime i prezime, adresa, e-mail adresa i broj telefona), naziva fotografije te mjesta/manifestacije gdje je fotografija snimljena. U subjectu e-maila obavezno navesti: “Foto natječaj – Neotkriveni Samobor – ime i prezime autora”.
Fotografije prije slanja moraju biti preimenovane na način da sadrže prezime i ime autora te redni broj, primjerice: horvat_ivan_1.jpg
Fotografije moraju biti isključivo u digitalnom obliku, u JPG, PNG ili TIF formatu visoke kvalitete – minimalnih dimenzija od 2500 do 3500 piksela (visina ili širina fotografije), rezolucije 300 dpi (fotografija može biti snimljena analognim fotoaparatom, no u natječaju treba biti prijavljena u digitalnom obliku).
Fotografije ne smiju biti ranije objavljivane.
Neistinite montaže neće biti ocjenjivane.
Fotografije ne smiju sadržavati nikakve tekstualne poruke niti potpise.
Fotografije koje ne udovoljavaju tehničkim propozicijama neće biti ocjenjivane.

Tekst natječaja i uvjeti sudjelovanja nalaze se ovdje: https://www.samobor.hr/visit/foto-natjecaj-neotkriveni-samobor-2018-n2269.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.