Vrijeme je za još jedno „Chillanje s volonterima“!

28. veljače 2018.
Komentari isključeni
786 Pregleda

Volonterski centar „Kad bi svi…“ u partnerstvu s Pučkim otvorenim učilištem Samobor organizira treće edukacijsko druženje s volonterima u Bunkeru kako bi zainteresirane bolje upoznali s čarima volonterstva te kako bi predstavili novu humanitarnu akciju… akciju za koju će biti potrebna volonterska pomoć.

U četvrtak, 1. ožujka, u 19 sati u „Study roomu“ potencijalni volonteri moći će saznati više o tome što je volontiranje, kako funkcionira, tko su volonteri, a tko organizatori volontiranja, što je etički kodeks volontiranja, koja su prava i obaveze svakog volontera i zašto se isplati raditi dobrovoljno, bez naknade.

“Odgovorit ćemo na sva pitanja u vezi volontiranja, a dobit ćete na dar volontersku knjižicu i ne zaboravite – volontersko iskustvo upisuje se u životopis! Osim toga, uvodnu riječ u novu seriju radionica za mlade, koju će Volonterski centar „Kad bi svi…“ u sklopu projekta „Hrabro kroz život“ provoditi cijele godine, održat će psihologinja Maja Kraljeta. Teme radionica za mlade koje ćemo najaviti bit će emocionalna inteligencija u poslu, sposobnost komuniciranja, motiviranje drugih i sebe samih te rješavanje strahova i sukoba na poslu, prihvaćanje promjena, sposobnosti rada u skupini te vođenja timova” – najavljuje voditeljica “Volonterskog centra „Kad bi svi…“ Vesna Jelinčić te vas sve poziva da dođite u Bunker i upoznate voditelje volontera i same volontere koji će vam dati dobar razlog za volontiranje u Bunkeru i u gradu!

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.