Kadeti NK Samobor s trenerom Damirom Kovačićem

Samoborci najuspješniji u Zimskoj ligi NSS

27. veljače 2018.
Komentari isključeni
2.167 Pregleda

Sve selekcije NK Samobor ostvarile su odlične rezultate u Zimskoj ligi Nogometnog središta Samobor završenoj prošlog vikenda.

Prstići pod vodstvom trenera Ivana Štefkovića zabilježili su 5 pobjeda i samo jedan neodlučeni rezultat. Najbolji strijelac turnira prstića bio je mlađahni golgeter Borna Belak koji je postigao 7 pogodaka, dok je najboljim igračem proglašen Tomislav Heraković, također igrač NK Samobor.

Naslov najboljeg vratara pripao je Jakovu Čučiću mladom čuvaru mreže prstića NK Bregana.

Limači NK Samobor pobjednici su Zimske lige Nogometnog središta Samobor, završene prošlog vikenda!

Budući nogometni virtuozi pod stručnim vodstvom Filipa Škvorca cijeli su turnir odigrali su na visokom nivou te iskazali izuzetnu efikasnost.

Naslov pobjednika osvojili su boljim izvođenjem sedmereca od vršnjaka iz NK Bestovje.

Za ekipu limača ovaj vrijedan uspjeh ostvarili su: J. Konjuh, V. Husta, T. Bratanić, A. Čordaš, L. Novak, M. Delimarić, I. Vojvoda i M. Filipčić.

U konkurenciji mlađih pionira Zimske lige NSS pobjednici su igrači NK Bregane 1, dok su drugo i treće mjesto zauzeli NK Samobor 2 i NK Samobor 1, ekipe koje trenira David Kižlin.

Najbolji igrač turnira je Dino Belak (Samobor 2), najbolji vratar Jakov Grgat (Bregana 1), a najbolji strijelac sa 8 pogodaka Vito Budimir (Samobor 1).

U kategoriji starijih pionira naslov prvaka osvojili su igrači NK TOP Kerestinec, drugo mjesto pripalo je ekipi NK Samobor 2, a treće je izborila momčad NK Samobor 3. Najbolji strijelac sa 8 pogodaka bio je Borna Radovanić (Samobor 2), dok su titulu najboljeg igrača podijelili Nevio Bukvić (Samobor 1) i Mario Smontara (TOP Kerestinec)

Juniorska momčad NK TOP Kerestinec

I kadetska selekcija NK Samobor, koju trenira Damir Kovačić, jedan od najistaknutijih igrača Samobora iz prvoligaških dana našeg kluba, okitila se titulom prvaka Zimske lige NSS u svojoj kategoriji.

Za najboljeg strijelca i igrača kadetskog turnira proglašen je igrač Samobora Adam Crepulja, a i svi ostali kadeti samoborskog kluba zaslužuju velike čestitke za ostvaren uspjeh.

I u juniorskoj konkurenciji Zimske lige NSS najbolje su bile selekcije NK Samobor koje uspješno trenira nekoć sjajni prvotimac, a kasnije i trener seniora Samobora, Sven Raić.

Dvije momčadi samoborskih juniora osvojile su prva dva mjesta u ligi, a i najbolji pojedinci turnira dolaze iz redova NK Samobor.

Za najboljeg igrača proglašen je Kristijan Regović (Samobor 1), najbolji je vratar bio Valentino Bišćan (Samobor 2), dok je najbolji strijelac Karlo Kižlin (Samobor 1), koji je postigao 8 pogodaka.

I u veteranskoj konkurenciji igrači Samobora imali su najviše uspjeha, a u njihovim je redovima  igrao i najbolji vratar turnira Željko Sokolović.

Drugo mjesto osvojili su veterani Samoborskog Otoka za koje je igrao i najbolji pojedinac cijelog turnira Renato Runtas, Treće mjesto na kraju natjecanja zauzeli su veterani HNK Tigar Rakitje dok su četvrti bili veterani Save iz Strmca.

Najbolji strijelac veteranskog turnira bio je Petar Vukić iz HNK Tigar Rakitje s 4 postignuta zgoditka.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.